Ter ere van het verschijnen van zijn boek ‘Puur en Eerlijk’ houdt Teun van de Keuken op 16 september een journalistiek culinaire talkshow in Paradiso. Samen met vooraanstaande gasten uit de wereld van voedsel, kunst en journalistiek zal Teun de zin en onzin van het puur en eerlijke bestaan ontleden. Met zang en dans, scherpe vragen en hier en daar een relativerend grapje. En er wordt gekookt, speciaal voor u!
Met medewerking van:
Samuel Levie, oprichter Youth Food movement
Wim Daniëls en Yvonne Gijsbers, AR-theater
Karin Luiten, koken zonder pakjes
Hans Aarsman, columnist de Volkskrant
Hiske Versprille, culinair recensent Het Parool
Teun van de Keuken is o.a. bekend als verslaggever van het tv-programma De Keuringsdienst van Waarde en als initiatiefnemer van Tony’s Chocolonely. Hij schrijft een wekelijkse column in het Parool. In zijn boek ‘Puur en Eerlijk’ doet Teun van de Keuken op vroijke wijze verslag van zijn zoektocht naar de zin en onzin van de voedselindustrie, en ontziet daarbij ook zichzelf niet.
Georganiseerd door Paradiso i.s.m. Uitgeverij Thomas Rap en BKB | Het Campagnebureau.