Wat is écht eten? Teun in gesprek met Marqt

TeunIn de media

Diverse soorten vis en inktvis op ijs

In de Volkskrant van 13 juli gaat Quirijn Bolle, de oprichter van supermarqt Marqt, in op mijn columns die ik over deze kleingrutter schreef in diezelfde krant (te lezen hier en hier).

Quirijn vond mijn stukjes niet netjes. Ik vind dat ik best kritisch mag zijn.

In Marqt bij mij om de hoek staat boven het diepvriesvak ‘vers bevroren’ geschreven. Wat is dat nou weer? Er zijn toch geen winkels die eten eerst laten verrotten en dan invriezen? Dat is de typische marketinggekte waar ik kriegel van word. Dat is mijn punt. Juist jullie, als echte voorlopers, moeten zaken benoemen zoals ze zijn. – Teun van de Keuken over Marqt

Ik vind ontdooide gamba’s tussen verse vis nu eenmaal raar. Marqt nu misschien ook. Het bedrijf zegt in de toekomst misschien beter te gaan communiceren over ‘het verhaal achter onze gamba’s’.

Lees het hele interview met mij en Quirijn Bolle in de Volkskrant van 13 juli.

Verkoopt Marqt (of Van de Keuken) holle frasen? http://t.co/HUnYZVSR0d pic.twitter.com/2iTERfD2OI

— De Volkskrant (@volkskrant) 13 juli 2015

Afbeelding: Nicole Klesy via Pixabay

Deel dit nieuws