Het Monitor Debat: live-uitzendingen in aanloop naar de verkiezingen

TeunNieuws

Op 15 maart wordt er weer gestemd voor de Tweede Kamer. Teun van de Keuken zal in aanloop naar deze verkiezingen samen met Liesbeth Staats Het Monitor Debat presenteren. Tijdens deze live-uitzendingen zal worden gediscussieerd over enkele belangrijke maatschappelijke thema’s.

‘We laten burgers in debat gaan met mensen die ook echt iets aan de situatie kunnen veranderen. Dat zijn meestal gemeentelijke instanties en lokale politici, vaker dan lijsttrekkers van de landelijke partijen. Die zul je dan ook niet bij ons zien. We willen geen verkiezingsretoriek maar praten over concrete oplossingen’.

De eerste uitzending van maandag 30 januari staat in het teken van de Arbeidsmarkt: werkt de Wet Werk en Zekerheid wel en moeten we flexwerk toejuichen of niet? Werknemers in vaste en tijdelijke dienst, werkgevers, deskundigen en beleidsmakers zullen over deze vragen de discussie aangaan.

Tijdens het tweede Monitor Debat op 6 februari wordt gediscussieerd over het thema Oud in Eigen Huis: ouderen moeten steeds langer thuis blijven wonen, maar hoe werkt dit in de praktijk?

U kunt uw tips doorsturen naar de redactie en ook kunt u bij deze live-uitzendingen in Hilversum aanwezig zijn. Voor meer informatie, en het doorsturen van tips, kijkt u op de site van De Monitor.

Uitzendingen Monitor Debat:

De uitzendingen beginnen om 21:00 uur en zijn te zien op NPO2.

Maandag 30 januari 2017: Debat Arbeidsmarkt
Maandag 06 februari 2017: Debat Oud in eigen huis
Maandag 13 februari 2017: Nog niet bekend
Maandag 20 februari 2017: Nog niet bekend

De afleveringen kunt u terugkijken op de website van de NPO.

Deel dit bericht